Första gången för oss. Och ser man alla kommentarer angående brödet vid receptet, så gör de flesta sina förstagångsmisstag.
Våran smet blev lite för lös så de 6 plättarna man skulle klicka ut, smalt ihop till......ja ni får se snart.
Men Stora äter under andakt o älskar sitt nya "bröd".
Lillen sa: "Wow ,det här var luftigt". Oklart vad han egentligen menade. Inget minspel att avläsa.
Vi har alltså bakat.... en landgång, lite sned o konstig visserligen (nederst), en.... tekaka (längst till höger) och *tadaaaa*, en flodhäst som bajsat (upp till vänster). Jihaaaaa!
Mycket gott iallafall,rekommenderas för er som vågar!
Tis från en som ätit LCHF länge nu..ett LCHF bröd som smakar bröd :) Jag har mixtrat fram det själv...
SvaraRadera3 ägg vispas med elvisp flera minuter
2 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
100 gr färskost (typ Philadelfia)
1/4 dl fiberhusk
lite salt
Låt smeten stå i 10 minuter och forma sedan till vilket bröd ni vill ha. (Jag brukar göra typ tekakor och även korvbrödsform)Blöt händerna i vatten så kladdar det inte :)
Grädda långt ner i ugnen 150-175 gr i 15-20 minuter.
Samma recept använder jag till pajdeg!
Kram
Ja vad spännande. Ska absolut ta ditt rec nästa ggn snart, tack
Radera