måndag 16 juli 2012

Arg ,ledsen,frustrerad.

Pappa åkte in akut med ambulans igår kväll.
Han bor redan på ett äldreboende där han övervakas.....ska övervakas egentligen.
Men nu i semestertider är det vikarier som jobbar och då läggs liksom ansvarsnivån ner tydligen. Och det sunda förnuftet hos vikarierna är bortblåst eller kvar i v 26. Så bli för fan inte dålig mellan v 27-32.

När vi kom till pappa låg han och skakade och var blå och varm.
På våran fråga -"Varför ingen gjort något"? fick vi svaret att -"Vi är vikarier och känner inte pappa och hur han är normalt"

Jo för det är ju så djävla normalt att vara blå och hoppa i sängen ( om man är smurf kanske ) och svettas av feber.
"Vi är vikarier......"
Anställda från vart? Från Lalalalaaaaland?
Inte sjukvårdsutbildningen iallafall.

Vore jag inte en trevlig person skulle jag säga att det är inbecilla lågtlevande djävla idioter som kammar hem pengar på sin lön de helt klart inte gjort sig förtjänta av.

Nu ligger han där pappa ,på Huddinge sjukhus, med intravenös antibiotika. Infektionen är så långt gången över helgen att vi får se om Gud släpper han till oss en stund till.

Förbannade sjuksköterska  som är ansvarig över vikarierna. Hon sa med att hon inte "känner pappa" och därav inte vet hans normaltillstånd.
Jag vill åka och slå henne. Men först ska vi få pappa frisk.


4 kommentarer:

 1. Håller alla tummar jag kan! Nej vissa människor borde verkligen inte få jobba inom vården, eller någon stans där de har ansvar för andra människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pinsamt av dem. Jag förstår att det händer saker ibland men vi hade redan i fredags sagt till att allt inte verkade som det ska. Tack för omtanken.

   Radera
 2. <vad tråkigt vännen, ledsen för din skull och för din Pappas..visste inte att han var sjuk...
  och det är sunt att bli förbannad
  ännu sundare att inte agera ut..tyvärr
  men jag vet din känsla..här på "hemmet" kryllar det av vikarier som inte VET..min kompis lyckades nästan ta livet av sig i förrgår och igår kväll fick stället utrymmas pga en tjej som höll på att elda upp stället :( Styrkekram o bra skrivet<3 / kimsan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad säger du Kim? Tack iaf för din omtanke men jag hakar upp mig på vad det är för människor som får ta hand om andra????? Pinsamt. Hoppas det går bra resten av sememstertiden för "er".
   Stor kram!!

   Radera