tisdag 10 juli 2012

Hedvig

Hedvig the Uggla har fått barn.
Hedvig med barn har fått anställning hos mig som skatskrämmare.

De "små" *host* skatliven kommer in genom altandörren,GÅR på golvet över vardagsrummet till köket och tar bröd eller hundmat.
Flyger ut (om det inte är för tungt för då går vi). Sägerman någonting...stannar skatan till,tittar på en och fortsätter sedan obehindrat sitt mission.

Stänga altandörren?
Jovisst,jag e ju så frusen (ironi) och kan isåfall lika gärna flytta till Hitlers bunker om jag inte får in luft dag som natt.
Lika trevligt.

Men nu sedan igår arbetar Hedvig med barn och skatorna har skrikit på dem men se Hedvig med barn rör inte en fjäder och blinkar aldrig!

Bra där.
Ingen skata har varit inne och bajsat på golvet....än. Håll tummarna!


Ibland hjälper Ozzy till. Han hjälper inte så mycket egentligen men säg inget. Det är så illa att vi måste be Hedda sätta sig innanför altandörren emellanåt med.4 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att det ska fortsätta att fungera! Vi har skator här hemma som ibland flyger in i vårt uterum men de har aldrig varit inne i huset (peppar, peppar).
  /Helena

  SvaraRadera
 2. Tack tack Helena. Inte kul med bajset fast jag är djurvän :(.Håller tummar för dig med!!!!

  SvaraRadera
 3. Vi har en "Kapten" på jobbet, en fiskmås modell större. Han spatserar fram o tillbaka framför dörren, ibl tar han sig en åktur på plasttaket så det rasslar. Han har varit framme precis vid ingången till restaurangen, där står han o tittar sig omkring för att kontrollera läget, att allt är som det ska :) Är livrädd att få in kräket i fiskaffären el restaurangen, han är rätt imponerande i storlek. Fräcka är dom till tusen, så fort nån reser sig för att hämta nåt o har mat på tallriken så slår dom till som värsta kamikazepiloter...
  Fräsiga brallor du skaffat!!! Det där med kill på ryggen av män brukar vara så..
  Otroligt nog så fortsätter livet trots det som hänt även om man inte tror det. Jag ville bara lägga mig ner o dö men man gör det inte. Hur obarmhärtigt det än är så fortgår livet o det är väl tur..
  Kram.
  (Fräsiga tattos han har, Rövar'n.. :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjenare! Helt otroligt med fiskmåsen eller mina skator....men de gör väl sitt jobb:).
   Igår la jag ner killet*S*.
   Tackar,brallorna känns cool,ska bara använda de snart med.
   Rövarn tackar för tattsen. Vi håller på och fyller våra armar.
   Ha en superbra dag!

   Radera