tisdag 28 augusti 2012

Mrs Vera..Aloe Vera.

Jag har vart i Aloe Vera land.
Jag har ju svårt att tro på allt utom alvedon och sex.

Men okej. Det lovades fotbad. Det blev fotbad. Med Jenkadoft*mmmm* (ni vet Jenkatuggummit för 50 öre i varenda kiosk i vårat tidigare liv,finns väl kvar kanske)?

Det var aloe vera i fotbadet." Ha ha haaaaa" skrek min fot...".Jenka eller inte,MIG råder inget över. Jag är hård och raspig."

Sen kom scruben fram. Till fötterna. "Dööö,gammal spricka,dö", sa scruben och den gamla sprickan dog när slutklämmen med honungsdoftande propoliskrämen kom på.

Vill inte kalla mig omvänd men det är så att när Mrs Vera plussar 1+2 så blir resultatet alltid lite bättre med henne, 1+2 blir alltså 4.

Propolisen kan man även ta en klick och äta om man har ont i halsen,den har antibiotisk effekt. Eller som jag ...när jag blir sugen på ett snacks.
En klick på torra armbågen och en klick för magen.

Eller så kan man göra som min bordsdam,äta upp alla salta kex och ostdippen som värdinnan bjöd på och sedan fråga efter mera salta kex när det tar slut :).

Kanske rekommendera den drickbara aloen till vissa? *moahahahaha* (garvar ner mig från soffan jenkadoftande).

Jag köpte 3 olika krämen på tub som jag ska blanda hejvilt och testa det bästa av allt,så hej vad det ska gå när jag får hem allt. Snacks/massage/läkning i ett. Då åker vi.....hörs!
Just det tandkrämen slog jag till på med. Livet blir ju fest snart.
Kanske jag får 1+2 att bli 5?

Ser ni liksom "elden" bakom tuberna. Tecken om något va?

2 kommentarer:

  1. hehe! något av det bästa du skrivit gumman<3 Love it! kram<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker du? Love U för de orden o annat med:) <3

      Radera