fredag 31 augusti 2012

Rally i lillstan

Eller stan....landet....eh ja gården med skogstomten runtom.
Vi har precis varit i skogen och rattat rallybilen på ställen som Gud glömt. Rena rama Indiana-Jonesmiljön ....fast utan skatten.

Trångt och gropigt och stenigt är det. Jag kunde inte ha passagerarfönstret öppet (varför skulle jag det överhuvudtaget,jo för det immade igen) då Rövarn styrde undan träden med passagerarsidan. Själv hade han fönstret öppet på sin sida då han rökte(!).
Det var riktigt trångt,som en liten bredare stig utan upptrampet. Ja ni ska få se mera bilder sen.
Stenar,högar,träd,grenar och kör för jösse skull inte på kantarellerna.
4W i bara och iväg. Skitkul.Satan i mossan vad vi flög.Blev hängande i underredet över en stor sten men det vara bara och gunga lite på kilona och iväg. Vi körde så ladan skallrade och himlen öppnade sig.

Till saken bara att efteråt behövs en genomgång av kroppen. Är allt kvar?
Huvud-Check
Arm-Check
Sko-En borta
Livmodern-Hänger ungefär på samma ställe som sist jag tittade efter
Bh-Che...spoing* sa det så flög ena bygeln utan att passera ögat. Note to me: köp ny Bh och gör ej bröstlyft förrens du lekt klart med rallyt.
Krängningshämmare-Check,fast nu under bilen ....loss..på marken,tappat taget om bilen. Har en känsla av att den icke hämmar några krängningar längre.Själv skriver jag troligen aldrig mer rakt efter skakskadorna.

Lukten av bränt kaaaaan (upphöjning av röst till rätt ljus ton) ta ett tag att försvinna runt ägorna men what the häck. KUL!
2 kommentarer: