tisdag 25 december 2012

Alla skriver om julen, jag med o du meeeee *gklav*

Alla skriver om sin jul så jag vill med. Förutom den horribla väg diskussionen om Kalles Jul tagit (pga opålästa människor) bara för att en man med stor näsa o en mörk kul docka+ blondinen inte fick vara med iår så blev svensken bindgalen. Men våran jul  har varit lite av en parodi med.

Den var en såndär "ringa till Eva Rusz"-jul Eva på radio ETT. Och ändå förberedde vi oss i god tid. Nä det blev stress och störningsmoment.
Nästa år blir förmodligen på landet. I skogen. Har vi (någon) glömt något så är vi där vi är.
Tji fick ni och vi då.

Tänkt att sitta där insnöad i lillstugan med massa filmer och spel och laga maten när den ska serveras. Lite alkohol kan med hjälpa upp stämningen och värmen när man kissar bakom knuten med snön upp till skinkorna  med räven. Sååååå mysigt.

Paketen var super,mina iaf. De andra höll annars mycket god min. Det var en julafton liksom i tecknet av att det saknades bara en violin som spelade i moll i ansiktet på oss.

Nämen det var lugnt och godiset och maten flödade och......mamma var hjälten som höll ihop det hela som alltid.
Hoppas hon tar sig en vilodag snart för jag hörde hon har fler gäster på G *suck*

Rövarn har varit en klippa under juldagarna hittills.
Han har slagit in alla paket medans jag höll reda på adresserna (pust pust för mig), lett stort med nyfärgat skägg, kört oss hit o dit, plogat grannarnas uppfarter o mammas parkering. Ingen vila , ingen ro. Jag säger som Malin (fast hon om sin man) att Rövarn är den bästa fru jag nånsin kunnat önska mig!


Vi har sett fram emot en filmkväll och rätt vad det är kommer den igen. Utan massa andra tider att passa.

Det står på mitt schema att jag har semester nu. Så imorgon ska jag läsa det på mitt schema innan jag kliver upp ur sängen.

Ta det lugnt mina körsbär o julpinglor.
2 kommentarer:

  1. Någon som blivit besatt av traktorer senaste tiden har jag märkt? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. MINST sagt. Sitter mitt emot mig just nu och plogar nån åker :)

      Radera