söndag 30 december 2012

Polis polis övergreppsgris.

Angående detta att poliser eller ja, några /vissa (men för många) poliser kör övergrepp på kvinnor och / eller använder sin makt på dem. Staten och Stephan Jerhand, länspolismästare  i Jämtland undrar hur de klarade sig igenom rekryteringsprocessen? Döh? Jag vet.

Psykologer som intervjuar, psykologer som har pluggat mänskliga beteenden släpper igenom dessa dårar till polisskolan? Hur går det till?

Jo det är inte Orvar med ett träben eller Urban med taskig hygien som sitter där framför psykologen på inträdesprovet. Utan en trevlig social psykopat.Typ Mannen över männen Så jag förstår att de "går igenom provet" men frågan är 2013 : Vad har psykologerna för utbildning? Uppdaterade? Tydligen inte. Gick på högskolan -93. Kanske -73.

Jag tror rekryteringspsykologen behöver erfarenhet. Mycket. Alla med långt hår är inte skyldiga och alla med randiga tröjor från Dressman, som Göran Lindberg är inte änglar.

Gör om gör rätt, tack polisväsendet. GÖR NÅGOT!  Det finns tillräckligt med civila som gör övergreppsjobbet åt er, snuskisar!

2 kommentarer: