lördag 13 oktober 2012

Gammalpromenad och silverramar

Vi åkte som pensionärer (har hört att pensionärer går upp tidigt?) vid 7 imorse och skulle lufta hunden. Vi borde i våran ålder haft party igår och nu vara bakis men näääää. Samtidigt tänkte vi kultur (?).
Jo hejsan. Skyltarna lovade gravar och hål och sevärdheter men ingenting syntes av gammalt förutom vi själva. Nja vi snubbla i några gropar iof. Det var väl så gammalt att det vuxit igen (tack o lov för det med gravarna iaf) eller så var det kossorna som var i hösthagen som har käkat upp sevärdheterna. För jag tycker annars jag känner igen skyltarna från -80talet!
Vi hamnade bland tistlar,gropar och lera. Men natur ska ju vara natur eftersom vi alldeles själva valde att åka ut i skogen ju...................
Solen sken och vi med den. Jackor och byxor fulla med tistlar/kardborreväxt. Men det är ju ingen sport annars.
För säkerhets skull hade Rövarn satt på sig "jagärenmänniska-jacka" såhär under älgjaktstider så ingen tar hans stora öron för älghorn och skjuter han. Vad jobbigt och köra bilen hem själv efter att ha släpat upp Rövarn i skuffen . Döda människor i bil = inget roligt.

Renoveringen ja......ja den fortskrider fort som satan. Vi har snöat in på grått. På färgen grå. Den ska gå genom kök med efter att hallen är färdig. Allt ska vara grått. Grått säger jag er. Nya sååååå 2013!
Kom ihåg att vart ni hörde det först............ Och vi är ju inte mer beresta än att vi har var tionde gång gratis till Finland och landet i Småland här i Norden men tapeten säger "Milano","Tokyo" och shit men ris gillar vi ju och det står ju klart och tydligt på tapeten med. Sedan har jag spraymålat alla mina spegelramar i silver. De var guld tidigare. Ja speglarna ska ju såklart in i ramarna snart igen.
Tala är silver,tiga är guld eller..........nja! Så let´s snacka vidare.

Precis nu när jag skulle posta detta hörde jag Rövarn (som sitter i gillestugan och lyssnar på musik medans jag sitter här) säga: "Lyssna på den här".........
Jag lyssnade och texten löd: " I´m so young and your so old................"  "Payback imorgon" säger min text.

1 kommentar: