lördag 20 oktober 2012

Tanttidningen har erövrat min plånbok till slut

Vet ni.....jag har köpt Hemmets Journal,tidningen (?). Så här är det.....I flera veckor nu har Rövarn undrat om jag har nya korsord åt han till badrumslådan men nä det har jag inte.
Jag brukar köpa tidningar som ibland innehåller korsord eller hitta mammas Allers/Allas (kom så stickar vi) och ta hem till korsordskungen så han har att göra på toa.
Men det är ett tag sedan för sista veckan har renoveringen kostat pengar så jag har valt bort tidningar. Och mamma har hunnit lämna till återvinning.
Förövrigt om ni undrar så älskar jag inredningstidningar och digitalfoto.
Idag fick jag syn på Hemmets Journal med värsta bilagan till. Bilaga med korsord o knep o knåp som är lagom att ha på tiominuterssittningen.
Så jag kunde inte låta bli. Köpte. Jag menar 96! olika att lösa. Wohooo.
Varsågod Rövarn! *jag är en ängel*
Själv är det väl bara att sätta igång att lära sig sticka och laga grytor och lära sig allt om brudorkideér tydligen,om jag själv ska ha nytta av själva tidningen.
Så vi hörs,jag har att göra om vi säger så. Berättar mera senare om grytan blev god!


3 kommentarer:

  1. Såg också jättenumret men jag lyckades hejda mig från att köpa den..;) kram Diana

    SvaraRadera
  2. Missa inte de där läsarberättelserna som de där tidningarna brukar ha. När någon 80-årig tant berättar om när hon gick på dans på logen för 63 år sedan och nästan fick skämmas ihjäl över att en bit toalettpapper hade fastnat under hennes sko när hon var på dass och hon inget märkte förrän den tjusiga kavaljer som hon trånade efter påpekade det. Sen levde de lyckliga i alla sina dagar. Fram till för fem år sedan när hon blev änka.

    SvaraRadera