torsdag 18 oktober 2012

Renovering klar...eller ja nästan

Vi sitter i hallen och njuter av hur långt vi kommit, för att för bara en vecka sedan kändes det som att vi skulle bo såhär i bitar av glasfiberväv, färgstänk på golv, stela penslar men med stor vilja längs med hela golvet hela livet. Eller ja livet i detta hus iallafall.
Men nu ser vi ljuset.

Shit vad nöjda vi är.Rövarn bestämde färgerna i hallen fast jag hade tänkt helheten i huset med guld o svart (är mörkt trä i köket bl.a), nu blev det silver, grått och vitt när vi var på affärn och Rövarn såg tapeten och jag spraymålade ramarna på mina speglar i silver därför och det blev ju sååå braaaaa ändå.
Lite pyssel kvar med småmålning under dörrar och handtag som ska bytas ut från guldfärgade till metall. Och att dekorera hallen sedan. Jihaaa!

Men som sagt vi satt i hallen och beundrade vårat jobb när Rövarn och jag skulle leta efter  handtag till dörrarna inne på nätet på våran nya Ipad.
Så långt så bra.
När jag skulle använda tangentbordet till Ipaden visade det sig att  sladden för att koppla ihop tangentbordet till Ipaden var....borta.

Rövarn fick något konstigt i blicken och letade och letade och fann inte sladden med alla hans odds enligt han. Han visste preciiiiiiiiis vart han lagt den igår så idag har ju någon annan (?) lagt bort den!
Hittade den  gjorde han inte. Däremot sa han att han skulle ta livet av sig om den inte kom fram. Den har inte kommit fram än.
Asch jag vill inte ha döda människor hemma så jag sa att han måste gå ut isåfall innan.
Och skulle det vara så så får jag ju bestämma allt i hallen själv..........idé*.
Men inte gick han varken ut eller tog livet av sig.
Typiskt.

Aaaa nu ser det ut såhär iallafall. Bortse från lite soppåsar och guldhandtag vänner,tack! Koncentrera er! Kanske det blir vitt räcke nästa år........Sprayade stjärnor


Mot sovrummet och gästrummet


4 kommentarer:

 1. Det är............SNYGGT!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar......ofärdigt men det tar sig :)
   Kramar

   Radera
 2. Shit..vad snyggt vi håller också på nu har vi kommit till inredningen pust det där med att komma överens..kram Diana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar,jag var bara med på en halvis,men har starka åsikter om inredning:)!Kramar tbx

   Radera